Jobba hos oss

Vår grund för din karriärstart

Vill du arbeta i en miljö där du får utvecklas att nå din fulla potential? 

Keller koncernen finns i över 40 länder runt om i världen och vi fortsätter att växa. För dig som blir anställd hos oss finns goda karriärmöjligheter och chanser att utvecklas i spännande projekt tillsammans med kompetenta och professionella arbetsteam.

Som nyanställd har du en handledare som vägleder dig och ser till att du känner dig välkommen på din nya arbetsplats. Vi på Keller tycker att det är viktigt att du får utvecklas i din roll och vi vill därför ta tillvara på dina styrkor och vi kommer att utmana dig att utveckla dem ännu mer. Välkommen att bli en del av vårt team!

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan (CV och personligt brev) till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vänligen märk mailet "Spontanansökan".

Examensarbete/Praktik

Om du vill göra praktik hos oss och kanske samtidigt skriva ditt examensarbete så kan det finnas goda möjligheter till detta. Ofta kan det även till anställningsmöjligheter i framtiden så tveka inte att skicka in en ansökan. Märk ansökan "Praktik" eller "Examensarbete" och skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lediga tjänster

Kalkcementpelare

KC-pelare kan användas i lösare jordar där det finns tillgång till vatten i jorden. Pelaren skapas direkt i jorden, härdar och skapar så en förstärkning av marken.

Jetinjektering - Soilcrete®

Vid jordförstärkning med jetinjektering eroderar en jetstråle bort jord och ersätter den sämre jorden med en cementslurry.

Masstabilisering

Masstabilisering fungerar bra i mycket lösa jordar med mycket vatten såsom torv, gyttja och muddermassor. Ett bindemedel blandas med hela jordvolymen och ökar därmed skjuvstyrkan.

Instrumentering- och monitorering

Keller utför ett brett spektra av instrumentering och monitoreringstjänster med fokus på användbar och korrekt mätdata som presenteras på ett för kunden tydligt sätt – något Keller är världsledande inom!

Cementpelare

Cementpelare / WET-mixing

Cementpelare är en grundförstärkningsmetod där en cementsuspension (bindemedel + vatten) blandas med befintlig jord och skapar en pelare.

Stenpelare

Vid förstärkning med stenpelare packas omkringliggande jord med en djuppenetrerande vibrator och det är även vanligt att tillföra stenmaterial om jorden kan kompakteras mycket. 

Slitsmur / Diaphragm Wall

Slitsmur är en gjuten mur under mark. Dessa konstruktioner ger en styv och tät konstruktion som ger en liten påverkan på omgivningen vid tillverkning relativt spont. Konstruktionen kan direkt användas som vägg utan att extra gjutning behövs.

Borrade stålpålar & Stålkärnepålar

Borrade pålar är en säker och bra metod som ger liten omgivningspåverkan. Vid stora laster kan rören förstärkas med en stålkärna som höjer kapaciteten både i tryck och drag.

Vibrationsfri grundläggning

Keller utför flera metoder inom vibrationsfri grundläggning som framförallt lämpar sig i miljöer som ställer stora krav på låg omgivningspåverkan.

Hamnprojekt

Keller utför flera metoder som är applicerbara vid utföranden av stora som små hamnprojekt. Metoderna kan användas separat eller i kombination för mer komplicerade konstruktioner.

Spont

Spont används som stödkonstruktion vid utgrävningar för exempelvis parkeringshus, källare, fundament. Detta genom att konstruera väggar och skapa hinder för grundvattenflödet samt rasskydd för utgrävningar. Sponten håller kvar jorden genom att de är stålplåtar med låsande kanter som appliceras med både vibrations- och vibrationsfria installationsriggar.